Boksclinics: workshop boksen is de ideale team buildings activiteit .boksclinic golden glovesboksclinic

Float like a butterfly, sting like a bee”

Boksclinic

Boksclinics:  workshop boksen is de ideale team buildings activiteit .

De boksclinics worden verzorgd door gecertificeerde trainers  van onze door de Nederlandse Boksbond erkende boksvereniging   “The Golden Gloves”.

Een boks clinic kan goed worden ingezet als  bedrijfs uitje , vrijgezellenfeest (voor zowel mannen als vrouwen),  personeelsuitje,  vergaderonderbreking of  klassen uitje.

Iedereen kan meedoen en het is voor elke groep geschikt, ongeacht leeftijd en fitheid!

BOKSCLINIC Eindhoven  beidt een workshop boksen aan  waarbij je met je team lekker aan de slag kunt gaan en waarbij het boksen centraal staat.

Naast plezier zul je  verrassend veel inzichten krijgen  in hoe we communiceren onder druk, presteren en reageren  dmv deze  gezamenlijke dynamische ervaring.

In de boks clinic ga je samen vechtend op zoek naar de grens van je kunnen.
Je zult de basisbeginselen van het boksen leren en volgende onderwerpen kunnen tijdens deze workshop boksen aan bod komen:

  • Grenzen aangeven en grenzen ontdekken
  • Hoe reageer ik op anderen en hoe reageren anderen op mij?
  • Hoe reageer ik in een spannende situatie?
  • Ontdek  je primitieve reactie
  • Contact maken
  • Doorzetten
boksclinic golden gloves

Het team is actief op veel verschillende vlakken, namelijk organisatorisch, sociaal maatschappelijk en bestuurlijk. Het bestuur van de vereniging zit bijvoorbeeld achter de organisatie van de Eindhoven Box Cup. Dit is het grootste boksevenement van de Benelux met zo’n 200 deelnemers uit meer dan 20 landen.

De EBC  wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse Boksbond. Het toernooi is daarnaast officieel erkend als A-toernooi door AIBA en EUBC en is ook in de internationale kalender opgenomen.